Simple Feast Matkassar

Simple Feast

Vi har samlat alla matkassar och dess erbjudanden så du enkelt hittar matkassen som passar just dig.
simplefeast.com

Prova-på-rabatt* 10% med kod:
* Gäller nya kunder
Family Feast
från 699 kr
117 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  2 - 4
2 - 4 personer
  3
3 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen
Green Feast
från 699 kr
117 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  2 - 4
2 - 4 personer
  3
3 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen

Simple Feast matkasse är den första i Sverige som erbjuder helt vegetarisk och vegansk mat. Målet med Simple Feast är att inspirera att äta mer grönt för en mer hållbar livsstil sett till hälsa och miljö. På Simple Feast kan du beställa din ekologiska matkasse som antingen är vegetarisk eller vegansk för 2-5 personer. Med en vegansk matkasse och en vegetarisk matkasse kan Simple Feast minska sina klimatavtryck med upp till 80% genom att utesluta kött helt.

Simple Feast olika måltider är skapade av kockar från framstående restauranger runt om i världen. Genom att tillåta erfarna kockar att utveckla rätterna kan du lita på att dina middagar kommer smaka ljuvligt. Kockarna har gjort det mesta av arbetet i köket och du behöver endast laga mat aktivt i 10 minuter. Simple Feast har även tagit fram hållbara förpackningar gjorda av växtfibrer för att ytterligare minimera sitt avtryck på miljön och klimatet.

Du får din matkasse en gång i veckan och kan enkelt avboka din nästa beställning genom appen. Det är ingen bindningstid på tjänsten och du kan säga upp ditt abonnemang när du vill. Idag kan du beställa Simple Feast i områden runt Stockholm, Göteborg och Malmö. Simple Feast har idag två matkassar att välja mellan som finns i olika varianter.

Family Feast

Family Feast är den mer barnvänliga matkassen i sortimentet och innehåller snabba och enkla måltider för dig som vill äta mer klimatsmart. Varje vecka erbjuder tre nya spännande recept för hela familjen att avnjuta. Family Feast går att beställa som både vegansk och vegetarisk där alla ingredienser ingår och du slipper komplettera med andra matvaror. Samtliga måltider är klara på 10 minuter och allt du behöver göra är att hacka, blanda och servera.

Green Feast

Green Feast innehåller även den tre rätter där alla ingredienser ingår. Den ekologiska matkassen Green Feast går också att beställa som vegansk och vegetarisk med smaker hämtade från säsongens utbud. Varje vecka får du nya gröna måltider skapade av erfarna kockar levererade hem till dörren. Testa äta gröna och ekologiska recept oftare med hjälp av Simple Feasts smakrika matkassar.