MatHem Matkassar

MatHem

Vi har samlat alla matkassar och dess erbjudanden så du enkelt hittar matkassen som passar just dig.
mathem.se

Aktiva prova-på-erbjudanden
Ekologisk matkasse Ekologisk matkasse
prova-på från
749 kr 449 kr
62 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  4
4 personer
  3 - 5
3 - 5 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen
Familjekasse Familjekasse
prova-på från
609 kr 299 kr
51 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  4
4 personer
  3 - 5
3 - 5 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen
Familjekasse gluten- och laktosfri Familjekasse gluten- och laktosfri
prova-på från
889 kr 589 kr
44 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  4
4 personer
  5
5 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen
Inspirationskasse Inspirationskasse
prova-på från
519 kr 419 kr
65 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  2
2 personer
  4
4 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen
Vegetarisk matkasse Vegetarisk matkasse
prova-på från
629 kr 329 kr
52 kr / måltid
Pris / måltid baserat på ord pris
  4
4 personer
  3
3 måltider / vecka
  -
Ingen tillagningstid angiven
Till kassen

MatHem startade 2006 har efter många år etablerat sig hos det svenska folket. Idag är MatHem en naturlig del av folks vardag med sin tjänst som hjälper kunder att planera sina recept och få maten levererad till dörren. MatHem erbjuder både färdiga matkassar med både klassiska och nya recept men även ett stort sortiment av enskilda produkter att handla. På så sätt kan du antingen planera din egen matkasse med råvaror du själv väljer eller komplettera din färdiga matkasse med de varor som fattas. Att handla sina livsmedelsprodukter online är både smart och smidigt för dig och plånboken. Du slipper vardagsstressen med att gå runt i fysiska butiker med köer och impulsköp och kan istället handla hela veckans meny bekvämt hemma i soffan.

MatHems mål är att du ska få en enklare vardag där du sparar tid med färdiga matkassar som är lättlagade och nyttiga. MatHem erbjuder flertalet olika matkassar för olika hushåll och preferenser. Alla färdiga matkassar är kompletta med goda recept och fina råvaror. Du kan till exempel välja mellan att få din matkasse helt vegetarisk, utan laktos och gluten, ekologisk eller en kasse med extra mycket inspiration. Om du är nyfiken på vad varje matkasse erbjuder för mat kan du själv gå in och kika på vilka rätter som serveras den här veckan på MatHem. Har ni allergier i familjen? Ta då en titt på MatHems allergenförteckning för en tydlig lista över vilka allergener dem olika matkassarna kan innehålla.

Familjekasse – 4 varianter

Familjekassen innehåller antingen 3 eller 5 recept beroende på vilken variant du väljer. Gemensamt är att all mat är varierad med vissa mer lättlagade och vissa mer avancerade recept. Matkassen är utformad för att passa hela familjen så oavsett hur små eller stora barnen är ska det passa smaklökarna. Samtliga recept tillagas från grunden men fräscha och spännande ingredienser. Familjekassen finns också som gluten- och laktosfri för hushåll med känsliga magar och allergier. Samma goda recept som i den klassiska familjekassen men med laktosfria och glutenfria produkter. Familjekassen går också att beställa som ekologisk där du får snabba och hälsosamma recept med stor del ekologiska råvaror och ingredienser. Ekologiska kassen innehåller extra bra produkter som är mer hållbara för miljö och klimat. Menyn är skapad av Mari Bergman som är MatHems egna professionella kock och näringsterapeut. Inga onödiga tillsatser förkommer och allt kött härstammar från Sverige. Med Familjekassens olika varianter kan du enkelt hitta den matkasse som passar din familj bäst.

Vegetarisk matkasse

Efterfrågan på vegetarisk mat har ökat kraftigt i Sverige på senare år och MatHem är tidiga på tåget att erbjuda en hela vegetarisk meny. Med MatHems vegetariska matkasse får du lära dig allt du behöver om vegetarisk matlagning som får dig att uppskatta en grönare vardagsmat. Recepten innehåller till stor del grönsaker, nötter, sojaprodukter och mejeriprodukter samt baljväxter som bönor, ärtor och linser. Utmana dig själv att laga mat från grunden med härliga råvaror och inspirerande smakkombinationer. Mathems vegetariska alternativ hjälper dig att äta hälsosammare samtidigt som du sparar tid och energi till att göra annat. Pröva idag och se varför så många väljer att äta vegetarisk mat varje dag!

Inspirationskasse

Inspirationskassen hos MatHem är matkassen för de mindre hushållen. Maten är anpassade för 2 personer och innehåller hälsosamma och inspirerande recept med bra råvaror. Innehållet är tänkt inspirera till mat de dagarna på veckan som du saknar motivation att komma på recept själv. Med inspirationskassen får du en varierad meny med god mat samtidigt som du sparar tid. Matkassen är också perfekt för dig som bor själv och vill äta bättre och mer växlande kost. Då kan du laga mat för 2 personer och använda den andra portionen till matlåda nästa dag. Pröva inspirationskassen hos MayHem idag och upptäck nya smaker och spännande recept för varje dag i veckan.