Integritets- och datapolicy

Denna policy är till för att värna om våra besökares sekretess och specificerar hur vi samlar in och tillhandahåller deras data. I det fall du inte anser att villkoren i denna policy motsvarar dina förväntningar rekommenderar vi dig att stänga hemsidan och inte använda sig av vår tjänst.

Denna sida följer dataskyddsförordningen samt svensk lag i övrigt vilket innebär ett starkt skydd för besökarens rättigheter till sin egen data. Sidan driftas genom ett samarbete med Rabble Communications AB, vilka är ytterst ansvariga för att sidan följer rådande lagar samt följer branschpraxis.

All data som samlas in på denna sida är helt anonym och går inte att på något sätt spåra till en enskild individ.

Hur vi använder data

Denna sida visar erbjudanden och information från annonsörer. Flera av dessa erbjudanden tillhandahålls genom ett kommersiellt samarbete med olika bolag som hjälper till med spårning av köp. Det vi får utav dessa samarbetsbolag är information om ett klick på ett erbjudande på denna sida som leder till ett köp. Spårningen sker med hjälp av kakor, så kallade cookies. Detta är en del av vår affärsmodell och gör att vi kan underhålla och tillhandahålla en bra och fungerande tjänst till besökarna.

Vi frågar alla våra besökare om lov och informerar om att vi använder oss av cookies, vilka används för internt förbättringsarbete med hjälp av Google Analytics samt spårning av eventuella köp.

Har du några frågor kring vår policy är du välkommen att kontakta oss på matkasse@rabble.se.

Denna policy uppdaterades senast 2020-01-15.